WIBAX

PATRIOTS

Magnus Ström är klar

Nyförvärv nummer tre är KLAR.
Välkommen till Wibax Patriots Magnus Ström!

Det är inte så att det haglat med högerfattade forwards de senaste åren i Wibax men nu är det dags att presentera en ny spetsforward:

— Det är väl tänkt att jag ska bidra med mål och mitt fysiska spel, säger den nya Wibaxspelaren Magnus Ström.

Magnus kommer till Wibax efter den senaste säsongen i Gamla Stan som blev spolierad av skada. Skadan gjorde att det blev mest inhopp och att suget från innebandyn inte fanns där då kroppen inte var på topp men nu har den Byskefostrade Skellefteåbon tillbaka.

— Jag har tränat upp mig ordentligt med både fotboll och gym så nu är jag i bra form och hur taggad som helst på att säsongen ska starta, säger Magnus Ström.

Och det var rejält med energi vi fick se av Magnus som visade prov på målskytte direkt på sin (och lagets) första träning i söndags. Men vad vet han om sitt nya lag då?

— Ja att Wibax alltid har varit bra på att kontra vet jag. Sen att det är bra stämning i laget är ju alltid positivt, som på träningen idag (söndags).

Vi hoppas också på att se ett och annat mål från Magnus Ströms klubba i år och att han känner sig hjärtligt välkommen till Norrbottens bästa innebandylag Wibax Patriots.

/ Sportkommittén

Kommentera inlägget