WIBAX

PATRIOTS

Ordförande
Erik Marklund, 070-687 29 56

Ledamot / vice ordförande
Peter Eriksson, 070-637 74 64

Ledamot
Bo Björk, 070-216 29 82

Ledamot
Åsa Tjernström, 073-251 78 15

Ledamot
Olle Hjelm,

Suppleant
David Wiklund, 070-303 40 10

Suppleant
Niclas Almquist, 070-687 29 66

Sponsorsamordnare
David Wiklund, 070-303 40 10

Arrangemang matcher
Bo Björk, 070-216 29 82

Information / marknadsföring
Niclas Almquist, 070-687 29 66

Ordförande har ordet

Andra året i Allsvenskan (15/16) 

Varmt välkomna till en ny spännande säsong med Wibax Patriots i Allsvenskan. Många säger att det andra året i en serie oftast är det svåraste, vi har valt att bygga vidare på den trupp vi har, plockat upp supertalanger från egna led samt tillfört spets från Luleå. Detta innebär att vi även denna säsong är fullt kapabla att vinna över alla lag i serien. Vi har även bytt ut fjolårets ledarstab och rekryterat massvis med rutin och innebandykunskaper i huvudtränarna Chrille Nordqvist och Janne Persson som tillsammans med Magnus Stenström och Anders Burman leder laget.

För Wibax Patriots gäller det nu att etablera sig i Allsvenskan samt stärka organisationen för att inom några år kunna vara med och slåss om en plats till Superligan. Jag är helt övertygad om att vi har alla möjligheter att lyckas med detta och jag skulle inte bli förvånad om vi redan i år kommer att överaska många lag.

Sen har vi också en av Allsvenskans absolut skickligaste spelare i form av Erik Nilsson, bara att se honom tycker jag kan vara värt att betala entrépengar. Jag tror inte det finns någon spelare som kan göra så stor skillnad för ett lag som Erik gör, så vi är mycket glada att han förlängde sitt kontrakt med WP i 10 år. Jag vill också att ni applåderar extra när nr 44 Birk Sollenius gör ett mål eller assist, Birk skänker nämligen 100 kr per poäng till forskning för att motverka ALS eftersom hans pappa gick bort i den sjukdomen. Vill ni stödja Birk och forskningen mot ALS får ni gärna skänka pengar på PG 90 00 49-8

Fortfarande producerar ungdomsföreningarna mängder av talangfulla spelare från de egna leden så innebandyframtiden i Piteå ser mycket ljus ut. Vill ni titta på dessa talanger så tycker jag ni ska följa både Wibax Patriots utvecklingslag samt åka och titta på när Öjebyn, Långskatan och Wibax IBFs pojkar och flickor spelar sina matcher.

För er i publiken hoppas vi på mycket rolig innebandy att se denna säsong så ta för vana att logga in på www.wibaxpatriots.se för att se när matcherna spelas, med er hjälp och ert stöd så är jag övertygad om att vi kommer att ha många goda och roliga innebandymatcher att se fram emot.

Med vänlig hälsning

Erik Marklund

Ordförande Wibax Patriots

070-687 29 56

 

Säkra floorball festival

I augusti startade Wibax Patriots tillsammans med vår huvudsponsor Säkra försäsongscupen Säkra floorball festival. Tanken med denna är att vi årligen ska arrangera en bra försäsongscup för dam och herrlag i norr och västerbotten.

Premiären av Säkra floorball festival vanns i damklassen av Gammelstad IF som besegrade Kiruna med 4-2 medan Wibax Patriots div 2-lag tog hem segern i herrklassen då vi vann över Gamla Stan från Skellefteå med 6-2. Vi gratulerar de vinnande lagen och hoppas att både publik och föreningar återkommer nästa höst i en ny uppsättning av Säkra floorball festival.

 

Wibax Patriots – äntligen i Allsvenskan! (14/15)

Varmt välkomna till en ny spännande och mycket intressant säsong med Wibax Patriots i Allsvenskan. När vi för några år sedan gjorde sammanslagningen mellan Wibax IBF och ÖIBF så var vårt mål att inom tre år kliva upp till Allsvenskan vilket vi också lyckades med, vi är fullt medvetna om att steget från division 1 är stort men vi har fått behålla stommen från fjolårets succétrupp samt kryddat laget med etablerade spelare från Norrbotten vilket gör att vi är fullt kapabla att vinna över alla lag i serien.Fortfarande producerar ungdomsföreningarna mängder av talangfulla spelare från de egna leden så innebandyframtiden i Piteå ser mycket ljus ut. Vill ni titta på dessa talanger så tycker jag ni ska följa både Wibax Patriots utvecklingslag samt åka och titta på när Öjebyn, Långskatan och Wibax IBFs olika lag spelar på hemmaplan.

För Wibax Patriots gäller det nu att etablera sig i Allsvenskan och stärka organisationen för att inom några år kunna vara med och slåss om en plats till Superligan. Jag är helt övertygad om att vi har alla möjligheter att lyckas med detta och jag skulle inte bli förvånad om vi redan i år kommer att överaska många lag.

För er i publiken innebär detta att det finns mycket rolig innebandy att se denna säsong. Legendariska lag som Balrog och även lag som Djurgården kommer att besöka Norrmalmia så ta för vana att logga in på www.wibaxpatriots.se för att se när matcherna spelas, med er hjälp och stöd så är jag övertygad om att vi kommer att ha många goda och roliga innebandymatcher att se fram emot.

Med vänlig hälsning

Erik Marklund

Ordförande Wibax Patriots

070-687 29 56