WIBAX

PATRIOTS

Spelarna inför Innebandyns dag

Vi kommer att slå Allsvenskan Norras säsongsrekord publikt i morgon och det har inte gått spelarna förbi. Här är några spelares förväntningar på Innebandyns dag.

Tobias Viklund, back – Hoppas på ett fullsatt Norrmalmia med massa ungdomar som lever om och bär fram oss mot ännu en vinst på hemmaplan. Det kommer att bli en riktig innebandyfest och hoppas så många som möjligt tar sig tid att komma och hjälpa oss närmare en kvalplats till SSL!

Martin Hallén Almroth, center/forward – Jag fick höra om Innebandyns dag efter senaste matchen och fick höra att det blir väldig många i publiken. Hoppas på fullsatta läktare och en rejäl innebandyfest i Norrmalmia.

Jonas Strandelin, back – Hoppas på mycket publik, så att vi får ett kokande Norrmalmia och kan sänka Balrog tillsammans!

Jonas ”JK” Karlsson, forward – Mina förväntningar är skyhöga! Jag hoppas på en riktig publikfest med massor av skrikande kids på läktarna och en fantastisk inramning. För oss spelare är det en oerhört stor boost att spela inför en stor publik så det ska bli hur kul som helst! Sen givetvis så hoppas vi på att bjuda på bra innebandy och tre poäng!

Emil Johansson, back – Att alla innebandyintresserade sluter upp i Norrmalmia och hjälper till med att Innebandyns dag blir den härligaste fest den har potential till att bli. Vi i A-laget kommer bidra med vårt yttersta ute på planen för att dagen ska fullbordas med en seger mot Balrog!

Erik Wuopio, center – Jag hoppas att det blir mycket folk och bra tryck på läktaren

Birk Sollenius, back – Det är alltid roligt att spela inför mycket publik och på Innebandyns dag tidigare säsonger har man verkligen känt stödet från publiken. Det stödet ska vi spelare försöka omvandla till tre poäng som tack. Jag ser med väldigt stor spänning och förhoppning fram emot morgondagens match.

Kommentera inlägget